Hvilke forventninger har du til FDC som arbejdsplads?
Hvordan ser fremtidens FDC ud?

Disse og andre spørgsmål blev diskuteret i FDC’s nye Ungenetværk, som gik i luften i sidste uge.

Ungenetværkets fornemmeste opgave er at opbygge et internt netværk for unge FDC’ere. Gennem sociale og faglige indslag får de unge medarbejdere, fra forskellige afdelinger i FDC, mulighed for at trække på hinanden og dele deres viden. Én af fordelene ved at deltage i Ungenetværket er, at deltagerne kan opnå et dybere kendskabet til FDC og viden om, hvad der rører sig rundt om i organisationen.

Netværket skal også inspirere de unge til mulige karriereveje i FDC og give deltagerne en fælles stemme i forhold til udviklingen af fremtidens FDC.

Første møde bød på god stemning og en masse gode forslag til, hvordan netværket kan udvikle sig i fremtiden.

”Der var en super god stemning til mødet, og der blev budt ind med en masse gode tanker og forslag til faglige og sociale aktiviteter.  Jeg glæder mig til at få etableret et stærkt netværk og lære folk endnu bedre at kende.”, siger netværkets initiativtager HR Business Partner Anya Tolstoy.

Og flere af deltagerne bakker op om den gode oplevelse af første netværksmøde:

”Jeg synes, det er super fedt, at man har oprettet netværket, og der var en god energi til mødet. Jeg forventer, at der kommer mere fokus på mine behov i forhold til min hverdag, og hvor jeg er i livet mht. ”work-life balance. Forhåbentlig kommer vi til at netværke på tværs af ART’erne, så vi kommer tættere på hinanden og kan støtte hinanden fagligt og socialt. Og så kunne det være lækkert hvis FDC blev mere end ”bare et arbejde :-)” 
Lars Bold Pedersen, Forretningskonsulent

”Det er rigtig godt at sparre med jævnaldrende, der kom godt med inspiration til bl.a. at komme tættere på kunden. Jeg tror, det er en god idé at skabe et Ungenetværk, da det giver en værdi lidt ud over den, man kan få ved “bare” at arbejde sammen. Dejligt at blive rystet lidt sammen med andre dele af firmaet for at høre, hvordan de gør tingene anderledes.”
Lucas Poulsen, Udvikler

Jeg synes, at Ungenetværket er et godt sted at mødes til både faglige og sociale arrangementer. Vi havde en god opstart med super præsentation fra vores CEO Birthe Elkjær, som viste stor opbakning til netværket. Jeg mener, at Ungenetværket giver mulighed for at se fremtidens FDC med nye øjne, og i Ungenetværket var der stor fokus på karrieremuligheder og faglige arrangementer.
Sidsel Bernholtz Rasmussen, Forretningskonsulent

 

unge-billeder