Den 1. januar 2018 blev vi en del af Total Specific Solutions (TSS). Dette betyder bl.a., at vi nu er en del af et større internationalt netværk af virksomheder og talenter. Og netop talenterne i de forskellige virksomheder er i fokus på TSS’ Future Management Development Program. Målsætningen med programmet er at tilbyde en gruppe medarbejdere personlig og faglig udvikling og en større forståelse for TSS’ Vertikal Market Solutions, som er et af de bærende elementer i TSS’ forretningsmodel.

Brenda Warmer, HR Partner i TSS, fortæller om programmet:

“To support our expanding business units, we are constantly seeking future managers to support our units and to follow up on our current leaders who grow into other positions within TSS. This was the foundation of our TSS Management Development Program, where the European participants attend masterclasses in business skills, the HR conversation cycle and get external coaching on developing their people management skills.”

I december sendte vi to af vores FDC medarbejdere afsted til TSS’ hovedkontor i Holland. Deltagerne i programmet er udvalgt på bagrund af deres præstation, ambition og positive mindset.

Selve talentprogrammet strækker sig over to år og indeholder bl.a. undervisning om TSS’ forretning, generel forretningsforståelse, udvikling af lederskab og ledelsesevner, forretnings-udfordringer og udvikling af den enkelte programdeltagers karrierer.

Dimple & Rikke
De to første FDC’er som deltager i talentprogrammet er Senior Systemudvikler Dimple Kakkad og Product Owner Rikke Bagger-Haustrrøm.

”Jeg er først lige begyndt på programmet, og det har været en fantastisk og lærerig oplevelse. Jeg oplever, at FMDP er et udviklingsprogram /uddannelse, hvor jeg får en masse muligheder. Specielt føler jeg, at det er en spændende mulighed for at udvikle sig, og det er en virkelige god mulighed for at lære fra de mere erfarende eksperter. Jeg får også mulighed for at dele ”Best Practices” med kollegaer, der kommer fra forskellige baggrund fra andre TSS-selskaber, og vi kan dermed vidensdele på tværs af landegrænserne.  Jeg kan kun blive klogere af denne rejse, og jeg ser frem til de næste Masterclasses – og til andet i programmet,” siger Dimple, og afslutningsvis supplerer hun: ”og jeg glæder mig helt vildt til at give den nye tillærte viden tilbage til FDC!”.

Du kan læse mere om Dimple arbejde, hendes hverdag og vejen ind i FDC.

”Vi er rigtig glade for at have deltagere fra FDC på Future Management Development Program. Vi ser dem som rollemodeller for FDC. På programmet handler det om at opnå en bred forretningsviden og en god forståelse for TSS’ forretning – heriblandt Vertikal Market Solution, og der er stor fokus på, at udvikle sig faglig og personligt. Derved kommer de FDC-medarbejdere, som deltager i programmet, tilbage til FDC med viden og lyst til at engagere og motivere kollegaer og teams.”, siger Louise Thorninger, HR-Chef i FDC.

linkedin-collage