Den 3. januar 2018 offentliggjorde FDC, at virksomheden er blevet solgt til Total Specific Solutions (TSS). I den forbindelse har salget været omtalt i forskellige medier.

Computerworld har skrevet om salget i artiklen ”Danske FDC solgt til hollandsk it-selskab: 250 it-ansatte får ny ejer”. Artiklen omhandler salget, og hvordan TSS kan hjælpe med at styrke FDC i fremtiden.

FinansWatch har ligeledes skrevet en artikel om TSS’ opkøb af FDC. Artiklen ”Topchef efter salg: ”Det er en kæmpe lettelse” er skrevet på baggrund af et interview med FDC’s administrerende direktør Birthe Elkjær. Artiklen omhandler blandet andet salgsprocessen, hvorfor FDC er blevet solgt samt FDC’s nye muligheder.

Ydermere har FinansWatchs søstersite ITWatch skrevet artiklen ”Opkøb af datacentral er hollænderes indgang til dansk marked” (artiklen kan kun læses, hvis du har et abonnement hos FinansWatch.) Artiklen omhandler TSS’ arbejde med at styrke deres position i Norden, og i forlængelse heraf udtaler Ramon Zanders, General Manager i TSS: “Når et så kendt softwarefirma som FDC kommer med i TSS, vil det hjælpe os med yderligere at etablere os i de nordiske lande.” Ramon Zanders udtaler sig også i forhold til, hvordan FDC fremadrettet styrker positionen: “TSS består af mange forskellige forretningsenheder i forskellige vertikale markeder, og vi har best practices, der vil hjælpe FDC med at tage de næste skridt til at styrke og vækste deres position på markedet.”